Ste naším novým zákazníkom a už ste sa učili nemecky? Alebo chcete zistiť optimálnu jazykovú úroveň pre výber kurzu? Zúčastnite sa nášho bezplatného zaraďovacieho testu.

k zaraďovaciemu testu

Odborné jazykové kurzy nemčiny

Vaša cesta k profesionálnemu úspechu

Prijatie práce v cudzej krajine, učenie sa jazyka a zorientovanie sa v novom prostredí môže byť veľkou výzvou. Österreich Institut Vás rád podporí: naše vysoko špecializované kurzy nemčiny pre profesionálov boli vyvinuté tak, aby zlepšili Vaše jazykové znalosti, rozvíjali Vaše komunikačné schopnosti v každodennom pracovnom živote a posilnili vaše medzikultúrne kompetencie. Vy si so sebou prinášate odborné znalosti – my Vám pomáhame budovať Vaše jazykové zručnosti!

Čo môžete očakávať od našich špecializovaných jazykových kurzov

Flexibilné hodiny

Každý človek sa učí inak a náš program kurzov to odzrkadľuje. Naše špecializované jazykové kurzy si preto môžete objednať ako individuálne alebo skupinové. V skupinových kurzoch môžete ťažiť z výmeny skúseností s ostatnými študentmi, zatiaľ čo v individuálnych kurzoch môžeme intenzitu a obsah ešte lepšie prispôsobiť Vašim osobným potrebám.

Dlhoročné odborné znalosti

Náš tím môže čerpať z dlhoročných skúseností. To nám umožňuje zostaviť efektívne programy kurzov a vzdelávacie materiály, ktoré sú presne prispôsobené Vašim osobným pracovným potrebám.

Učenie zamerané na prax

Naším cieľom je dokonale Vás pripraviť na každodenný pracovný život. Preto sa zameriavame najmä na témy, obsah a situácie, s ktorými sa budete pravidelne stretávať vo svojom každodennom pracovnom živote.

Odborná nemčina pre zdravotnícke- & ošetrovateľské profesie

Či už ste lekárka, lekár, alebo opatrovateľský personál, odovzdáme Vám jazykové zručnosti, ktoré potrebujete na zvládnutie všetkých výziev každodenného pracovného života. Naučte sa lekársku slovnú zásobu v nemčine, precvičte si komunikačné zručnosti používané v opatrovateľskom alebo nemocničnom zariadení a precvičte si písanie a porozumenie lekárskych správ.

Odborná nemčina pre právnikov

V Rakúsku a nemecky hovoriacich krajinách Vám môžeme pomôcť s rozbehom kariéry, či už ide o administratívu alebo prácu v advokátskej kancelárii. Naučte sa formulovať písomné podania, vykladať zákony a pochopiť aspekty nemeckého a rakúskeho právneho systému.

Odborná nemčina pre študentov teológie, kňazov & rehoľníkov

Optimálne sa pripravte na pastoračnú a duchovnú službu v Rakúsku: Zoznámte sa s tradičnými modlitbami a kresťanskými spismi v nemčine, naučte sa porozumieť a písať kázne a rozvíjajte svoje komunikačné zručnosti pre každodenný profesionálny život.

Špecializované jazykové kurzy v Österreich Institut:
plná flexibilita, komplexné odborné znalosti

Dobre vyškolení odborníci z rôznych odvetví sú už dlho jednou z našich hlavných cieľových skupín. Vďaka prispôsobeným vzdelávacím konceptom a dlhoročným odborným skúsenostiam zabezpečíme, aby ste svoje vzdelávacie ciele dosiahli rýchlo a efektívne. Okrem prezenčných kurzov ponúkame aj online kurzy, ktoré umožňujú odborníkom z celého sveta a ich rodinným príslušníkom naučiť sa nemecký jazyk – a rozšíriť si kultúrne znalosti o Rakúsku – ešte pred presťahovaním. Vyberte si medzi individuálnymi kurzami a skupinovými kurzami: intenzitu výučby si určíte sami. Radi zorganizujeme aj skupinový kurz pre zamestnancov Vašej firmy alebo inštitúcie, ktorý bude prispôsobený Vašim špecifickým požiadavkám v danom odvetví.

Od A do Z: Koncepty vzdelávania prispôsobené Vášmu odvetviu

Či už ide o špecializovaný jazykový kurz pre zdravotníctvo a zdravotnú starostlivosť, pre právnikov alebo pre pastoračnú prácu, naši kompetentní jazykoví experti sa postarajú o to, aby ste boli dokonale pripravení na všetky profesionálne výzvy v nemecky hovoriacom svete. Pracujete v inom odvetví? Radi pre Vás vypracujeme koncepciu kurzu na mieru. Známe spoločnosti z odvetví, ako je organizačné poradenstvo, audit, IT poradenstvo a služby, preprava a logistika, stavebníctvo, solárna a fotovoltická energia a automobilový priemysel, sa už roky spoliehajú na odborné znalosti Österreich Institut pri jazykovom vzdelávaní svojich zamestnancov. Kontaktujte nás teraz pre osobnú konzultáciu!

Vaše požiadavky