Jste naším novým zákazníkem a už jste se naučili německy? Nebo chcete zjistit vhodnou jazykovou úroveň pro svůj kurz? Udělejte si náš bezplatný rozřazovací testu.

k rozřazovacímu testu

Odborné jazykové kurzy němčiny

Vaše cesta k profesnímu úspěchu

Přijmout práci v cizí zemi, naučit se jazyk a zorientovat se v novém prostředí může být velkou výzvou. Österreich Institut Vás rád podpoří: naše vysoce specializované kurzy němčiny pro profesionály jsou zaměřené na zlepšení Vašich jazykových znalostí, rozvoj komunikačních dovedností v každodenním pracovním životě a posílení Vašich mezikulturních kompetencí. Máte odborné znalosti – my Vám pomůžeme vybudovat Vaše jazykové dovednosti!

Co můžete očekávat od našich odborných jazykových kurzů

Flexibilní výuka

Každý člověk se učí jinak a náš program kurzů se tomu přizpůsobuje. Naše odborné jazykové kurzy si proto můžete objednat jako individuální nebo skupinové. Ve skupinových kurzech můžete těžit z výměny zkušeností s ostatními studenty, zatímco v individuálních kurzech můžeme intenzitu a obsah ještě lépe přizpůsobit Vašim osobním potřebám.

Dlouholeté odborné znalosti

Náš tým se může opřít o dlouholeté zkušenosti. To nám umožňuje sestavit efektivní programy kurzů a výukové materiály, které jsou přesně přizpůsobeny Vašim osobním a pracovním potřebám.

Výuka zaměřená na praxi

Naším cílem je dokonale Vás připravit na každodenní práci. Proto se zaměřujeme na témata, obsah a situace, se kterými se budete pravidelně setkávat ve svém každodenním pracovním životě.

Odborné jazykové kurzy pro zdravotnické a ošetřovatelské profese

Ať už jste lékař nebo pečovatel, naučíme Vás dovednosti, které potřebujete ke zvládnutí všech výzev každodenního pracovního života. Naučte se odbornou lékařskou slovní zásobu v němčině, procvičte si komunikační dovednosti v pečovatelském nebo nemocničním zařízení a procvičte si psaní a porozumění lékařským zprávám.

Odborné jazykové kurzy pro právníky

Ať už pracujete v administrativě nebo v advokátní kanceláři, pomůžeme Vám nastartovat kariéru v Rakousku a německy mluvících zemích. Naučte se používat právní jazyk v němčině a porozumět aspektům německého a rakouského právního systému.

Odborné jazykové kurzy pro studenty teologie, kněze a řeholníky

Připravte se optimálně na pastorační a poradenskou práci v Rakousku: Naučte se německy tradiční modlitby a křesťanské spisy, porozumět a psát kázání a rozvíjet své komunikační dovednosti pro každodenní profesní život.

Odborné jazykové kurzy v Österreich Institutu: flexibilní a kvalitní

Odborníci z různých oborů patří mezi naše hlavní cílové skupiny. Díky individuálnímu přístupu a dlouholetým zkušenostem se postaráme o to, abyste rychle a efektivně dosáhli svých studijních cílů. Kromě prezenčních kurzů nabízíme také online kurzy, které umožňují odborníkům z celého světa a jejich rodinným příslušníkům naučit se německy – a rozšířit si kulturní znalosti o Rakousku – ještě předtím, než se přestěhují. Vyberte si mezi individuálními a skupinovými kurzy: intenzitu výuky si určujete sami. Rádi také zorganizujeme skupinový kurz pro zaměstnance Vaší firmy nebo instituce, který bude přizpůsoben Vašim oborovým požadavkům.

Von A-Z: Individuelle Lernkonzepte für Ihre Branche

Ať už se jedná o odborný jazykový kurz pro zdravotnictví a pečovatelství nebo pro právníky, naši kompetentní jazykoví odborníci se postarají o to, abyste byli dokonale připraveni na všechny profesní výzvy v německy mluvících zemích. Pracujete v jiném oboru? Rádi pro Vás vypracujeme koncepci kurzu na míru. Známé firmy z oboru, jako jsou poradenske firmy, audit, služby v oblasti informačních technologií, doprava a logistika, stavebnictví, solární a fotovoltaický průmysl a automobilový průmysl, se při jazykovém vzdělávání svých zaměstnanců již léta spoléhají na odborné znalosti Österreich Institutu. Kontaktujte nás nyní pro osobní konzultaci.

Vaš upit