Új ügyfél vagy nálunk? Már tanultál németül? Vagy szeretnéd a te szintednek optimálisan megfelelő tanfolyamot megtalálni? Vegyél részt az ingyenes szintfelmérésben.

Kattints ide a szintfelmérő teszt kitöltéséhez!

Jogi német szaknyelv

Személyre szabott szaknyelvi tanfolyamok jogi szakemberek számára

Ön jogász és német anyanyelvű ügyfelekkel foglalkozik egy ügyvédi irodában? Német, osztrák vagy svájci vállalat jogi osztályán dolgozik, vagy jogi tanulmányokat folytat, és szeretné német nyelven elvégezni a képzés egy részét? 
Az Osztrák Intézet szívesen támogatja Önt ebben a folyamatban. Egyénre szabott szaknyelvi tanfolyamokat kínálunk, amelyek optimálisan felkészítik Önt a jogi területen végzett szakmai tevékenységére vagy a német nyelvterületen folytatott jogi tanulmányaira.

A fókusz a: gyakorlaton van

Célunk, hogy alkalmassá tegyük Önt a mindennapi munkavégzésre. Ezért a tanfolyam során a gyakorlatiasságra összpontosítunk: a hiteles jogi szövegektől és esetmegbeszélésektől kezdve a mindennapi munka tipikus helyzeteit bemutató szimulációkig. A tanfolyam programja többek között a következőket tartalmazza 

Ez a lista mindössze első bepillantást nyújt széleskörű tanfolyami programunkba. Tapasztalt nyelvtanáraink tanfolyamról tanfolyamra egyénileg állítják össze a pontos tananyagot, hogy tökéletesen megfeleljen a résztvevők igényeinek.

Mire számíthat szaknyelvi tanfolyamainkon

Szakmai nyelvtanfolyamainkat egyéni vagy csoportos tanfolyam formájában is lefoglalhatja. Mindkettő alapfeltétele a B2 vagy magasabb szintű nyelvtudás. Ön dönti el, mennyire intenzíven szeretne tanulni: A magánórán során teljes mértékben Önre és az Ön személyes tanulási céljaira koncentrálunk, a csoportos tanfolyamon pedig a többi tanulóval való közös tanulásból, interakcióból profitálhat.

Das erwartet Sie in unseren Fachsprachenkursen

Entscheiden Sie selbst, wie intensiv und in welchem Umfeld Sie lernen möchten: Im Individualkurs richten wir uns ganz nach Ihnen und Ihren persönlichen Zielen. Im Gruppenkurs profitieren Sie vom Austausch mit Ihren Kurskolleg:innen.

Zentrales Ziel aller Kurse ist das Verbessern Ihrer Kommunikationsfähigkeiten, damit Sie sich möglichst schnell in der Fachsprache der Gesundheits- und Pflegeberufe zurechtfinden. Unsere langjährige Expertise ermöglicht es uns, professionelle Lernmaterialien  zusammenzustellen, die genau darauf ausgelegt sind. So trainieren Sie gezielt jene Fähigkeiten und Themen, die im Joballtag gebraucht werden.

Csoportos szaknyelvi tanfolyamok vállalatok számára

Ajánlatunk nemcsak magánszemélyeknek, hanem ügyvédi irodáknak és vállalatoknak is szól. Legyen szó akár német nyelvtanfolyamról pár alkalmazott vagy az egész csapata számára: szívesen létrehozunk Önök számára egy személyre szabott, csoportos tanfolyamot, amely tökéletesen felkészíti alkalmazottjait a mindennapi jogi munkára. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen velünk időpontot akár személyes megbeszélésre is!

Foglalja le online
próbaóráját most!

Szeretne betekintést kapni a tanfolyamainkba? Ez esetben regisztráljon ingyenes online próbaórára! Nyelvi szintjétől függően választhat általános német nyelvtanfolyamaink vagy szaknyelvi kurzusaink (B2 szinttől ajánlott) közül.

Buchen Sie gleich Ihre Online-Probeeinheit!

Sie möchten unser Institut und unseren Unterricht kennenlernen, bevor Sie sich für einen Kurs entscheiden? Melden Sie sich einfach für eine kostenlose Online-Probeeinheit an! Je nach Sprachniveau haben Sie die Wahl zwischen einer Einheit für Alltagsdeutsch oder einem Fachsprachenkurs  (empfohlen ab Niveau B1).

Német nyelvtanulás az Osztrák Intézetben Nyelvtanfolyamok a legmagasabb színvonalon

Legyen szó kezdő vagy haladó nyelvtanulóról, az Osztrák Intézet minden szintnek megfelelő német nyelvtanfolyamot kínál. Tanfolyami kínálatunkban a kurzusok széles választékát megtalálja A1-től C2 szintig, amelyeken akár online, akár jelenléti formában részt vehet Intézetünkben. Egyéni órákat és csoportos tanfolyamokat is kínálunk, azonban cégek számára személyre szabott német nyelvtanfolyamokat is szervezünk. Kíváncsi, melyik tanfolyam a legmegfelelőbb az Ön számára? Online szintfelmérő tesztünk segít a döntésben, valamint munkatársaink is szívesen adnak tanácsot. Várjuk a jelentkezését!