Jste naším novým zákazníkem a už jste se naučili německy? Nebo chcete zjistit vhodnou jazykovou úroveň pro svůj kurz? Udělejte si náš bezplatný rozřazovací testu.

k rozřazovacímu testu

Němčina pro právníky

Specializované jazykové kurzy pro právnické profese

Jste právník v advokátní kanceláři s německy mluvícími klienty, pracujete v právním oddělení firmy v Německu, Rakousku nebo Švýcarsku nebo studujete práva a rádi byste absolvoval část výuky v němčině? Österreich Institut Vás v tomto procesu rád podpoří. Nabízíme odborné jazykové kurzy na míru, které Vás optimálně připraví na vaši profesní činnost v právní oblasti nebo na studium práv v německy mluvící zemi.

Naše zaměření: Praxe

Naším cílem je, abyste byl fit pro každodenní pracovní život. Proto se hned od začátku kurzu zaměřujeme na praktický obsah – od autentických právních textů a diskusí o případech po simulace typických situací z každodenního pracovního života. Program kurzu zahrnuje mj:

Tento výčet je pouze prvním náhledem do našeho rozsáhlého programu kurzůnaši zkušení jazykoví odborníci sestavují přesný obsah kurzů individuálně podle jednotlivých kurzů tak, aby dokonale vyhovoval potřebám účastníků.

Co můžete očekávat od našich specializovaných jazykových kurzů

Naše specializované jazykové kurzy si můžete objednat jako individuální nebo skupinové; základním požadavkem pro oba typy kurzů je jazyková úroveň B2 nebo vyšší. Sami se rozhodnete, jak intenzivně se chcete učit: V individuálních kurzech se soustředíme výhradně na Vás a Vaše osobní cíle, zatímco ve skupinových kurzech můžete těžit z výměny zkušeností s ostatními účastníky kurzu.

Das erwartet Sie in unseren Fachsprachenkursen

Entscheiden Sie selbst, wie intensiv und in welchem Umfeld Sie lernen möchten: Im Individualkurs richten wir uns ganz nach Ihnen und Ihren persönlichen Zielen. Im Gruppenkurs profitieren Sie vom Austausch mit Ihren Kurskolleg:innen.

Zentrales Ziel aller Kurse ist das Verbessern Ihrer Kommunikationsfähigkeiten, damit Sie sich möglichst schnell in der Fachsprache der Gesundheits- und Pflegeberufe zurechtfinden. Unsere langjährige Expertise ermöglicht es uns, professionelle Lernmaterialien  zusammenzustellen, die genau darauf ausgelegt sind. So trainieren Sie gezielt jene Fähigkeiten und Themen, die im Joballtag gebraucht werden.

Skupinové odborné jazykové kurzy

Naše kurzy jsou určeny nejen pro jednotlivce, ale i pro celé advokátní kanceláře nebo společnosti. se jedná o kurz němčiny pro několik zaměstnanců nebo pro celý váš tým: rádi pro Vás sestavíme skupinový kurz na míru, který Vaše zaměstnance dokonale připraví na každodenní práci v oblasti práva. Kontaktujte nás pro osobní konzultaci!

Rezervujte si zkušební
lekci online již nyní!

Chcete nezávazně nahlédnout do našich lekcí? Zaregistrujte se na bezplatnou zkušební online lekci! V závislosti na Vaší jazykové úrovni si můžete vybrat mezi lekcí pro každodenní němčinu nebo specializovaným jazykovým kurzem (doporučujeme od úrovně B2)

Buchen Sie gleich Ihre Online-Probeeinheit!

Sie möchten unser Institut und unseren Unterricht kennenlernen, bevor Sie sich für einen Kurs entscheiden? Melden Sie sich einfach für eine kostenlose Online-Probeeinheit an! Je nach Sprachniveau haben Sie die Wahl zwischen einer Einheit für Alltagsdeutsch oder einem Fachsprachenkurs  (empfohlen ab Niveau B1).

Učte se německy v Österreich Institutu: jazykové kurzy na nejvyšší úrovni

Ať už jste začátečník nebo zkušený uživatel jazyka – Österreich Institut nabízí pro každou jazykovou úroveň ten správný kurz němčiny. V našem katalogu kurzů najdete širokou nabídku kurzů od úrovně A1 až po C2, které můžete absolvovat buď online, nebo na jednom z našich pracovišť. Věnujeme se jednotlivcům i skupinám, ale nabízíme také kurzy němčiny na míru pro firmy. Přemýšlíte, který kurz je pro Vás ten pravý? Náš online rozřazovací test Vám usnadní rozhodování a naši pracovníci Vám rádi poradí. Těšíme se, že se nám ozvete!